Fonotaga i Oak Doer: Fuafuaga Manuia mo Fa'atau Atu

O le Oak Doer e tatau ona manuia e le gata i oloa maualuga (ofuvae faigaluega, peleue, ofutino, pupuu,ofuvae malolo, pupuu, peleue atigi malu, peleue taumalulu) gaosia i totonu o ona tuaoi ae faapena foi i lefeso'ota'iga malosi ma le galulue fa'atasi e fa'aleleia e ala i fonotaga.Pe o le fonotaga a le Ofisa Sili o Pulega ma le pule o pisinisi poʻo le pule o le gaosiga o loʻo talanoaina fuafuaga, o fonotaga i Oak Doer e taua tele i le faʻauluina o pisinisi faʻatau atu i luma.

图片1

O le Ofisa Sili o Pulega, i le foe o Oak Doer, e faʻatulagaina le vaʻaiga ma sini mo le faʻalapotopotoga. O fonotaga masani ma le pule o pisinisi e taua tele e faʻafetaui ai le 'au atoa ma faʻamautinoa o loʻo galulue tagata uma i se faʻamoemoe masani. manatu fou, ma au'ili'ili aga o maketi.E ala i le su'esu'eina o mana'oga o maketi i le lalolagi atoa ma mea e fiafia i ai tagata, e mafai ona latou faia fa'ai'uga fa'apitoa e fa'aoso ai le fa'atauina atu o ofu faigaluega a le kamupani i tulaga fou.

图片2

O pule o pisinisi, ma o latou tamatamailima i luga o le pulupulu o Oak Doer, e nafa ma le faʻamautinoaina o gaioiga lelei ma faʻateleina tupe maua.O fonotaga ma le pule o le gaosiga e taua tele e talanoaina ai le gafatia o le gaosiga, fa'atulagaga, ma le vaevaega o punaoa.Latou te suʻesuʻeina le sapalai o le sapalai, faʻamaonia ni faʻalavelave faʻalavelave, ma faia ni taʻiala lelei e foia ai. E ala i le faʻaauauina o le galulue faʻatasi, latou te faʻamautinoaina o loʻo faʻamalieina le gaosiga o gaioiga, e mafua ai le tuʻuina atu o poloaiga uma i le lalolagi atoa.

图片3-

O le pule o le gaosiga, e nafa ma le vaavaaia o le gaosiga o gaosiga, e taua tele le sao i le tuʻuina atu o ofu faigaluega sili atu.O a latou fonotaga ma le Pule Sili ma le pule o pisinisi e taulaʻi i le faʻaleleia atili o le gaosiga, faʻaititia o tau, ma le pulea lelei. E ala i le fefaʻasoaaʻi o faʻamatalaga o gaosiga, luitau, ma faiga sili, latou te faʻaleleia ai le lelei ma faʻamautu tulaga maualuga e tuʻu ese ai ofu faigaluega a Oak Doer mai le tauvaga. O fonotaga masani e mafai ai ona latou faia fa'ai'uga fa'amaumauga, fa'amautinoaina o la'ei uma e fetaui pe sili atu i tulaga fa'ava-o-malo.

I Oak Doer, o fonotaga e le gata i fegalegaleaiga i totonu; latou te faʻalauteleina i le galulue faʻatasi ma tagata faʻatau ma tagata faʻatau. o mea e sili ona lelei, e tau atu i ofu e le gata ina fetaui ae sili atu i faʻamoemoega o tagata faʻatau.

Mulimuli ane, o le manuia o oloa auina atu i fafo a Oak Doer e mafai ona mafua i le aganuu o le galulue faʻatasi ma fesoʻotaʻiga lelei e faʻaleleia e ala i fonotaga masani. fa'atauvaga, ma fa'alogo i le maketi o le lalolagi o lo'o fesuisuia'i. A'o fa'aauau pea ona fa'aulufale atu e Oak Doer ofu faigaluega ma lavalava i le lalolagi atoa, o nei fonotaga o le a tumau pea ma ma'a tulimanu o lo latou manuia.


Taimi meli: Iul-04-2023