E manaʻomia e le Tina o le Lalolagi le gaioiga faʻatasi o le tau i le taimi e tasi!

Ua mafiafia ma vave ona oo mai tala fou.O se tasi lenei o taumafanafana sili ona vevela i faʻamaumauga o tala fou, ae le o se mea fou.O nai taumafanafana talu ai e tutusa lava le leaga, pe a le sili atu le leaga.O le mea e popole ai ona o le maualuga o le vevela na liusuavaia ai le tele o auala i totonu o le United Kingdom i le masina talu ai - o se mea ua taatele i Sisifo.

 1

O le mea e sili atu ona popole ai o se suʻesuʻega fou lea e fai mai o le aisa sili ona telē o le lalolagi o loʻo feagai ma se lumanaʻi mataʻutia, aua o lona taunuuga o loʻo i lima o tagata (faitau kamupani tetele ma taʻitaʻi o le lalolagi).Afai o le vevela o le lalolagi e mafua ai le vevela i luga aʻe o le 2 tikeri Celsius, e mafai ona liusuavai le aisa i Sasaʻe Antarctic, faʻaoso i luga le maualuga o le sami i le tele o mita. aai e pei o Niu Ioka, Shanghai ma Mumbai.

Ae o le isi tala fa'apopoleina o le ono mafai e suiga o le tau ona fa'alavelaveina fa'ailoga o le si'osi'omaga, lea e fa'aosofia ai manu e feoa'i. ma le lautele o le faagasologa o femalagaiga.

2

O lena suiga o le tau o le a feagai ai ma se ta matautia i ituaiga femalagaiga ua lava le matautia.Ae, e sili atu le leaga, e pei ona faʻaalia i se suʻesuʻega talu ai nei i le Natura, o le faʻalavelave o le a oʻo atu ai i fesoʻotaʻiga vavalalata e le masani ai, lea e mafai ona mafua ai faʻasalalauga fou ma suiga o siama. soifua maloloina o le tagata, ona o le tele o fa'ama'i fa'ama'i fa'amata'u e fa'ama'i fa'ama'i fa'ama'i (fa'asalalauina e ala i feso'ota'iga manu-i-tagata) i le amataga.

O le taimi nei i le amio a le tala: o le lalolagi faavaomalo e leai se filifiliga ae ia tuʻu faʻatasi o latou ulu ma loto, faʻagalo le malosi ma tupe mama, faʻatau ma faʻatau, togafiti, ma galulue faʻatasi e faatumauina le maualuga o le vevela o le lalolagi i lalo ole 2 I. O le mea mata'utia o nei uiga leaga ua avea ma vaega o le DNA o nisi o atunuu ma faalapotopotoga.

Oak Doer, i le avea ai o se atinaʻe faʻapitoa (sapalaiina o peleue, ofuvae, ofuvae,

aotelega, ofuvae, fusipaʻu, tulivae mo tagata faigaluega), matou te faia le tele o gaioiga, o mea uma mai vulu i le faʻapipiʻiina e mafai ona pala ma toe faʻaaogaina, e mafai ona latou ausia le tulaga o le Oeko-tex ma faʻafeiloaʻi i le siosiomaga; fale suʻisuʻi uma, faʻaaogaina le alualu i luma masini, fa'asaoina o le malosi ma le fa'aitiitiga o le fa'amama; ua lava a matou taumafaiga e savalia le ala i se paneta soifua maloloina.

O lo'o tulimatai atu e fausia fa'atasi lo tatou Tina o le Lalolagi!


Taimi meli: Aukuso-16-2022