Aso malolo Faapitoa o Leipa

A o tatou latalata atu i le aso malolo o le Aso Faapitoa o Leipa, o se taimi sili lea e faamanatu ai mea na ausia e le aufaigaluega i le salafa o le lalolagi. o toniga faigaluega i le Canton Fair.O le Canton Fair o le fefa'ataua'iga sili ona tele i Saina, e tosina mai ai le fiasefulu afe o tagata fa'atau ma fa'atau mai le lalolagi atoa.Faatasi ai ma le taulai atu i ie, lavalava, ma mea faʻaoga, o le faʻaaliga o se nofoaga mo tagata gaosi oloa ma faʻatau atu toniga faigaluega.

dcdc718303c961c2da281668fea7157

O le au fa'atau sili ona lelei a Oak Doer ua alu atu i Canton Fair. Na matou o mai ma fa'ata'ita'iga fou, fa'amaumauga lata mai, 3D numera fa'akomepiuta lata mai. vaega lona tolu).

Afai o lo'o e su'e e fa'afou lau 'ofu o le aufaigaluega, pe na'o le fiafia i sitaili fou ma aga'i i luma i ofu faigaluega, Fa'amolemole sau i le Canton Fair!

图片

O se tasi o faʻataʻitaʻiga lata mai i ofu faigaluega o le faʻaogaina lea o ie tekonolosi.O nei 'ie fou e maua ai le tele o fa'amanuiaga, e aofia ai le susu-wicking, anti-microbial properties, ma faʻaleleia le tumau.I le Canton Fair, o le ae maua ai le tele o ie fa'aonaponei fa'atekonolosi i luga o fa'aaliga, mai mea e manava mo tagata faigaluega i fafo e o'o atu i ie e fa'afefe afi mo nofoaga fa'apisinisi.

O le isi faʻataʻitaʻiga i ofu faigaluega o le taulaʻi atu i le mafanafana ma le ergonomics.O loʻo faʻatuputeleina le iloa e le au faigaluega o tagata faigaluega fiafia ma faʻalelei e sili atu ona aoga, ma o loʻo faʻatupeina i toniga e faʻamuamua ai le mafanafana o le tagata e ofuina.Pe o lo'o e su'e ie fa'aloloa po'o fusi fa'apena e mafai ona fetu'una'i, e te maua le tele o filifiliga ile Canton Fair.

I le fa'aopopoga i nei iloiloga fa'atino, o le laiga o se ta'avale autu foi i le lalolagi o lavalava faigaluega.Mai peleue fa'alelei o kuka e o'o atu i la'ei fa'apitoa fa'apitoa, 'ofu faigaluega fa'aonaponei e le na'o le aoga ae fa'apena fo'i.


Taimi meli: Apr-27-2023