Le taua o le galulue faatasi a Oak Doer

Oak Doer na faavaeina ia Tes., 2007, o la matou kamupani o se gaosiga faʻapolofesa ma faʻatau atu oloa e popole i le mamanu, atinaʻe ma le gaosiga o toniga faigaluega (e aofia ai le peleue, ofuvae, pupuu, atoa, ofutino ma isi), toniga maualuga vaaia,ofu i fafo, tulivae tulivae, fusipaʻu, pulou ma isi mea faʻaoga.

E talia lautele e faapea o le galue tutoatasi e i ai le avanoa manino e mafai ona faamaonia ai le gafatia o se tasi. Ae o loo tatou i ai i totonu o se sosaiete faigata ma e masani ona tatou feagai ma faafitauli faigata e sili atu i lo tatou gafatia faatasi ai ma le fesoasoani a le au, o nei faafitauli e mafai ona foia. faigofie ma vave, lea e mafai ona faʻaleleia le lelei o galuega.

cdf

O le Oak Doer e taua tele i le fausiaina o au. O tagata faigaluega a Oak Doer o aseta sili ona taua a le kamupani, ma e taua tele i le manuia o le kamupani ma taunuuga.O tagata faigaluega a Oak Doer e le o faʻaalia i ni faʻalavelave sili atu nai lo le mea e faʻamaonia e le malamalama sili ma le malamalama.E tatau i tagata faigaluega i totonu o le kamupani ona mafai ona faʻamoemoe - e tusa lava pe ua mavae le tele o tausaga o galuega - latou te leʻi vaivai pe na mafatia i le faʻalavelave e ala i le faʻatinoina o a latou galuega.

IMG_4357

O tagata faigaluega a Oak Doer latou te faia a latou paaga o ni tagata o le aiga, fai le kamupani o se fale o le aiga. E i ai le matou fonotaga i Aso Gafua uma i le taumafanafana o le vaiaso talu ai galuega ma seti ni sini fou i le vaiaso a sau. Matou te kuka uma ma fiafia i se faleaiga e saunia ai le taumafataga o le aoauli i aso uma.

E le gata i lea, o loʻo ofoina atu e le kamupani faʻatasi pe faalua i le tausaga se faʻalapotopotoga a le kamupani e aofia ai gaioiga faʻaletino ma fegalegaleaiga, e aofia ai se taumafataga faʻatasi.O mea na tutupu e matua lauiloa, ma e masani lava o se manuia tele. O tausaga taʻitasi, matou te faia se suʻesuʻega faʻamalieina e fuaina ai le soifua maloloina o le mafaufau ma le soifua manuia e faʻavae i luga o fesili e uiga i sini, felagolagomai ma le faamalieina o galuega.

csdvdf

E taua tele le galulue faatasi, e leai se tasi e mafai ona ola taʻitoʻatasi, e tatau ona latou faʻalagolago i isi i se auala.

Faatasi ai ma lenei 'au malosi, Oak Doer o le a sili atu pisinisi ma atinaʻe vave.Fa'atalitali atu i lou auai.


Taimi meli: Iuni-24-2022