O auala eseese e manuia ai agafesootai ma fesoasoani i tagata lautele

Oak Doer ose kamupani fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo e tu'ufa'atasia i le tu'uina atu o oloa maualuga (ofu'ofu faigaluega, peleue, pupuu, ofutino, atoa, ofutino atigi vaivai, peleue taumalulu, ofu i fafo) ma auaunaga i tagata fa'atau i le lalolagi atoa.

I le faʻaopoopoga i mea e fiafia i ai pisinisi, matou te taulaʻi atu foi i le lelei lautele ma fesoasoani i sosaiete i auala eseese.

 信图片_20230712170947

Muamua lava, o Oak Doer e auai malosi i galuega alofa eseese, faia o foaʻi i faʻameaalofa ma tuʻuina atu fesoasoani i tagata o loʻo manaʻomia.Matou te iloa e na o le manuia lautele e mafai ai ona tatou ausia moni le nofo lelei ma le alualu i luma.

Lona lua, Oak Doer e gauai atu foi i le puipuiga o le siosiomaga ma matafaioi lautele.Matou te iloa o le puipuiga o le siosiomaga o se vaega foi o le manuia lautele ma e iai sona aafiaga lelei i sosaiete.

Ma le mea mulimuli, e fesoasoani foi Oak Doer i le sosaiete e ala i aʻoaʻoga. Matou te tuʻuina atu avanoa e aʻoaʻo ai tamaiti i nofoaga matitiva, faʻatupe a latou aʻoga ma fesoasoani ia i latou ia iloa a latou miti. Matou te iloa e naʻo aʻoaʻoga e mafai ai ona faʻaleleia atili a matou sosaiete. faia o galuega alofa ma fesoasoani ia i latou e le tagolima. Matou te talitonu e na o le alofa moni e mafai ai ona tatou ausia moni le fealofani ma le alualu i luma.I nai tausaga ua tuanaʻi, ua matou foaʻi atu le fiasefulu afe tala i faʻalapotopotoga alofa eseese ma fesoasoani i le anoanoai o tagata o loʻo manaʻomia.

I se faapuupuuga, o le soifua manuia lautele o Oak Doer e fesoasoani ai i le sosaiete o se matafaioi, ae o se vaega foi oa tatou pisinisi e fiafia i ai. Matou te faalauiloaina le atinaʻeina o galuega o le soifua manuia lautele i auala eseese ma faia ni sao lelei i le sosaiete. i le lumanaʻi, matou te pipii i taimi uma i lo matou fatu muamua: ia faʻaalia le alofa ma le mafanafana i le faʻamaoni ma le gaioiga.O le manuia lautele e le gata o se matafaioi, ae o se misiona foi. Matou te talitonu o taumafaiga a tagata uma, o le a sili atu le matagofie o le sosaiete.

Tatou galulue faatasi ma saofagā lo tatou malosi i le soifua manuia lautele!!!


Taimi meli: Iul-13-2023